Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Diesel Power - KCR

bilde

Markedets beste dieselbokser?
KCR DieselPower er en effektboks til dieselbiler med elektronisk styrt dieselpumpe. Fordelen med dette systemet er at man ikke behøver å åpne styringsboksen og modifisere bilens originale system. Vi har et komplett system for nesten alle diesel-kjøretøy.

Gi din turbodiesel et nytt liv

På dagens moderne dieselmotorer sitter det en elektronisk styrt dieselpumpe. Dieselpumpen får sitt signal fra styringsboksen. Effektboksen monteres mellom dieselpumpen og styringsboksen, og gjennom sin moderne elektronikk så optimeres signalene til dieselpumpen. Drivstoffparametrene endres slik at virkningsgraden i motoren øker. Dette medfører at motoren blir sterkere og mer effektiv over hele turtallsregisteret.

Alle elektroniske funksjoner som lambda-styring, "OBD II" og service-indikering opprettholdes ved montering av effektboksen. Bilen kan vises med boksen montert. Ved måling vises normale verdier og ingen feilkoder.

KCR DieselPower øker effekten og dreimomentet med 20 - 35 %. En stor fordel med KCR DieselPower er at kraften begynner tidlig i registeret, oftest allerede mellom 1000 - 1500 r/min.

Bilen kommer til å bli mye bedre å kjøre i både bytrafikk og på landeveien. Sikre og raske forbikjøringer blir en behagelig opplevelse.

Drivstofforbruket beholdes, eller så får man mindre forbruk på grunn av at effektboksen gjør motoren mer effektiv. En reduksjon på 5 - 10 % er ikke uvanlig. Reduksjonen kan variere avhenging av kjøremåte og biltype. Spesielt på større og tyngre biler reduseres forbruket fordi man utnytter den ekstra kraften på en bedre måte.

Ta kontakt for model og priser til din dieselbil!

bilde


Logg inn